„Chimi Churi“ tobulas padažas mėsos patiekalams. Išbandykite variantą, gardintą granatų sėklomis. Pjaustant prieskonines žoleles ir kitus ingredientus labai pravers lanksti ir kvapų nesugerianti ZYLE pjaustymo lentelė.
„Chimi Churi“ padažui su granatais pagaminti reikia:
½ paprikos
½ aitriosios paprikos
1 mėlynojo svogūno
1 skiltelės česnako
2 saujų petražolių
½ citrinos
½ granato
100 ml alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Paprikas, aitriąsias paprikas, svogūną, česnaką ir petražoles susmulkinkite ant ZYLE nesusibraižančio paviršiaus lentelės.
Granatų sėklas išimkite lauk ir sumaišykite su likusiais smulkintais ingredientais, pilkite alyvuogių aliejų, įspauskite citrinos sulčių, įtarkuokite žievelės, berkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.
Video receptas:
Skanaus!
Comments