„Chimi Churi“ padažas su granatais (Receptas)

„Chimi Churi“ tobulas padažas mėsos patiekalams. Išbandykite variantą, gardintą granatų sėklomis. Pjaustant prieskonines žoleles ir kitus ingredientus labai pravers lanksti ir kvapų nesugerianti ZYLE pjaustymo lentelė.


chimi churi padažas, receptas
VMG nuotr.

„Chimi Churi“ padažui su granatais pagaminti reikia:

  • ½ paprikos

  • ½ aitriosios paprikos

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 1 skiltelės česnako

  • 2 saujų petražolių

  • ½ citrinos

  • ½ granato

  • 100 ml alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  1. Paprikas, aitriąsias paprikas, svogūną, česnaką ir petražoles susmulkinkite ant ZYLE nesusibraižančio paviršiaus lentelės.

  2. Granatų sėklas išimkite lauk ir sumaišykite su likusiais smulkintais ingredientais, pilkite alyvuogių aliejų, įspauskite citrinos sulčių, įtarkuokite žievelės, berkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.

Video receptas:


Skanaus!

Naujausi įrašai