Azijietiškos kokosų sriubos su koldūnais receptas

Kai lauke šlapia ir žvarbu, Alfas kviečia pasigaminti sriubą, kuri ne tik sušildys, bet ir leis lengvai nukeliauti į saulėtąjį Tailandą.

Tailandietiška sriuba su koldūnais, receptas
VMG nuotr.

Laidą #Alfodidysisšou žiūrėkite čia


Azijietiškai sriubai su koldūnais paruošti reikia:

  • 2 morkų

  • 2 svogūnų

  • 2 brokolio žiedynų

  • 2 skiltelių česnako

  • 2–3 aitriųjų paprikų

  • 300 g VIČI tradicinių koldūnų su jautiena

  • 2 šaukštų OBELIŲ saulėje džiovintų pomidorų skonio rapsų aliejaus

  • 2 šaukštų žaliojo kario miltelių

  • 500 ml vištienos sultinio

  • 300 ml kokosų pieno

  • Keleto svogūnų laiškų

  • 1 saujelės kalendrų

  • 1 žaliosios citrinos skiltelės

  1. Morkas supjaustykite šiaudeliais, svogūnus – smulkiais kubeliais, brokolius – į keturias dalis, česnaką ir aitriąsias paprikas susmulkinkite.

  2. Įkaitintoje ZYLE keptuvėje VIČI tradicinius koldūnus kartu su daržovėmis apkepkite su OBELIŲ saulėje džiovintų pomidorų skonio rapsų aliejumi, kol apskrus. Sudėkite aitriąsias paprikas, žaliojo kario miltelius, viską išmaišykite.

  3. Supilkite sultinį, užvirus sumažinkite kaitrą ir supilkite kokosų pieną, pavirkite dar apie 5 minutes.

  4. Patiekite su kapotais svogūnų laiškais, šiek tiek kalendros, aitriosios paprikos ir žaliosios citrinos skiltele.

Skanaus!



Naujausi įrašai