Iškyloje gali sužibėti ne tik kepsnys.
Pabandykite ant grilio įdomiai kepti grybus, įsitikinsite, kad šie pievagrybiai gali Jus nustebinti savo skoniu!
Laidą #Alfasvienasgamtoje žiūrėkite čia
Kad pagamintumėte įdarytus pievagrybius, reikia:
100 g BLACK FOREST rūkyto sūrio
2–3 šaukštų SUSLAVIČIAUS šašlykų pomidorų kečupo
4–5 SPILVA marinuotų agurkėlių
200 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė
1 svogūno
1 skiltelės česnako
2–3 šakelių petražolių
2–3 šakelių kalendrų
2–3 šakelių krapų
4 vnt. BALTIC CHAMPIGNONS PORTOBELLO grybų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
LAPINO PUOTA šviežią triušienos juosmeninės dalies filė marinuokite pipirais, alyvuogių aliejumi ir kepkite BIG GREEN EGG kepsninėje 200 °C temperatūroje apie 4–5 min. nuolat vartant.
Svogūną, žoleles, česnaką, SPILVA marinuotus agurkėlius, SUSLAVIČIAUS šašlykų pomidorų kečupą, BLACK FOREST rūkytą sūrį sutrinkite virtuviniu smulkintuvu iki kapotinio masės.
BALTIC CHAMPIGNONS PORTOBELLO grybus apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apkepkite tik vidinę dalį grilyje apie 2–4 minutes 200 °C temperatūroje.
Iškepusią triušieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, pasūdykite druska, įmaišykite kapotų žolelių ir sudėkite į kepto grybo vidinę dalį, sudėkite įdaro masę, kepkite grilyje apie 10 minučių 200 °C temperatūroje. Iškepusius grybus pagardinkite žolelėmis.
Skanaus!