Veganiškas šokoladinis keksas

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Veganiškas šokoladinis keksas



    8-10 asm.

    Gaminimas 20 min.

    Kepimas 50 min.

    Orkaitės t-ra 170 °C


    Reikia:

    • 100 g veganiško šokolado

    • 210 g miltų

    • 60 g nesaldintos geros kokybės kakavos

    • 150 g rudojo cukraus

    • 2 šaukštelių kepimo miltelių

    • Žiupsnelio druskos

    • 250 ml augalinio pieno

    • 80 g aliejaus

    1. Šokoladą susmulkinkite. Galite tai padaryti smulkintuvu arba smulkiai supjaustykite peiliu. Sumaišykite miltus, kakavą, cukrų, kepimo miltelius ir druską.

    2. Į miltų ir kakavos mišinį supilkite augalinį pieną ir aliejų, viską išmaišykite tiek, kad tik susijungtų. Nepermaišykite. Pabaigoje suberkite šokoladą ir dar permaišykite.

    3. Tešlą sudėkite į išklotą kepimo popieriumi formą (22 x 22 cm). Kepkite apie 50 min. iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje. Aušinkite pirmiausia formoje, o po 15 min. – ant grotelių.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg