Uogų desertas
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Uogų desertas



4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 15-20 min.

Orkaitės t-ra 170 °C


Reikia:

  • ½ lavašo

  • 250 g maskarponės

  • 3 šaukštų cukraus miltelių

  • 1 šaukštelio vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 1 tarkuotos citrinos žievelės

  • 400 g mėgstamų šviežių uogų (braškių, aviečių, gervuogių, šilauogių)

1. Kepimo formą neaukštais kraštais (18 cm skersmens) išklokite lavašu.

2. Maskarponę gerai išsukite su cukraus milteliais ir vaniliniu cukrumi. Kremą sudėkite ant lavašo, išlyginkite ir dėkite kepti į 170 °C orkaitę.

3. Kepkite apie 15–20 min.

4. Iškeptą pyragą pravėsinkite ir užberkite uogas.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg