Traškios ir gaivios agurkų bei ridikėlių salotos su citrinine krienų grietine
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Traškios ir gaivios agurkų bei ridikėlių salotos su citrinine krienų grietine



Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA:


Reikia:

  • 1 KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko

  • 8–10 ridikėlių su koteliais

  • 1 kaliaropės

  • Ryšelio svogūnų laiškų

  • 60 g laukinių augalų mišinio salotoms su žiedais

Padažui:

  • 100 g grietinės

  • 1 šaukšto krienų

  • Citrinos žievelės

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

1. KIETAVIŠKIŲ ilgavaisį agurką ir ridikėlius supjaustykite griežinėliais, panašiai ir kaliaropę. Svogūnų laiškus supjaustykite vid. dydžio gabaliukais.

2. Padažui sumaišykite grietinę su krienais ir tarkuota citrinos žievele. Įberkite SANTA MARIA akmens druskos ir SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“. Išmaišykite.

3. Serviravimo lėkštėje sudėliokite daržoves, keliose vietose uždėkite padažo ir užberkite laukinių augalų mišinio salotoms su žiedais.  



ALFO PATARIMAI:

· Šioms salotoms vietoje laukinių augalų mišinio salotoms su žiedais taip pat tiks ir įprastas salotų lapų mišinys.

· Palikite ridikėlių uodegytes, netgi ir lapus galima naudoti salotoms, padažams ir kitiems patiekalams.

· Į padažą vietoje citrinos žievelės galite dėti ir smulkintų krapų.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg