Vos du paprasti ingredientai – ir tinginio skonis pasikeis neatpažįstamai: atsispirti nepavyks

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Vos du paprasti ingredientai – ir tinginio skonis pasikeis neatpažįstamai: atsispirti nepavyks


    Kerniaus Pauliukonio nuotr.


    8–10 asm.

    Reikia:

    • 250 g sausainių („Gaidelio“ tipo)

    • 250 g apelsinų skonio sausainių

    • 250 g karamelinių sausainių

    • 250 g sviesto

    • 2 indelių sutirštinto saldinto pieno

    • 3–4 šaukštų juodos nesaldintos kakavos

    • miltelinio cukraus (papuošti)

    1. Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su sutirštintu pienu ir kakava.

    2. Visus sausainius smulkiai sutrupinkite ir sumaišykite su sviesto mišiniu.

    3. Supilkite sutirštintą pieną ir dar kartą gerai išmaišykite.

    4. Paruoštą masę sudėkite ant kelių sluoksnių maistinės plėvelės ir suformuokite norimo formos tinginį. Įdėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.

    5. Patiekite supjaustę nedideliais gabalėliais ir apibarstę milteliniu cukrumi.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg