Tiramisas su braškėmis ir apelsinų kremu
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Tiramisas su braškėmis ir apelsinų kremu



8 asm.

Gaminimas 20 min.

Zzz 12 val.

Reikia:

  • 350 ml plakamosios grietinėlės

  • 50 g miltelinio cukraus

  • 500 g maskarponės

  • 1 pakuotės biskvitinių sausainių „Savojardi“

  • 150 ml apelsinų sulčių

Kremui:

  • 3 trynių

  • 1 apelsino

  • 50 g cukraus

  • 50 g sviesto

  • 500 g braškių

1. Išspauskite apelsino sultis, nutarkuokite žievelę. 2. Trynius, skirtus apelsinų kremui, sumaišykite su cukrumi, išspaustomis apelsino sultimis ir šaukšteliu tarkuotos apelsino žievelės. Kaitinkite, nustatę mažiausią kaitrą, kol masė sutirštės. Šiek tiek pravėsinkite ir sudėkite sviestą. Išmaišykite. Kremą dėkite į šaldytuvą 1–2 val. 3. Dalį braškių palikite papuošti. 4. Sumaišykite maskarponę su persijotu milteliniu cukrumi ir palengva plakdami pilkite grietinėlę. Plakite, kol pasidarys puri masė, bet stebėkite – neperplakite. 5. Apelsinų sultis supilkite į lėkštutę ir po vieną iš abiejų pusių merkite sausainius. 6. Paruoškite tortinę formą. Į jos dugną dėkite sausainius, paskirstykite sluoksnį maskarponės kremo, pašlakstykite apelsinų kremu ir uždėkite šiek tiek pjaustytų braškių. Pakartokite viską, kol išnaudosite visus produktus. 7. Palikite šaldytuve per naktį. Viršų puoškite atidėtomis braškėmis. 8. Patiekite su KIMBO „Eletto“ kava.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg