top of page

Spagečiai su konservuotu tunu



Reikia:

  • 2 svogūnų

  • 3 skiltelių česnako

  • 2–3 salierų lapkočių

  • Aliejaus (kepti)

  • 2–3 šakelių rozmarino

  • 4–6 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje

  • ½ stiklainio SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo „Originalus“

  • 1 stiklainio SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Daržovinis“

  • 3 skardinių konservuoto tuno savo sultyse

  • Druskos, šviežiai grustų juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 300 g spagečių

  • Žiupsnelio tarkuotos citrinų žievelės ir baziliko (patiekti)


  1. Smulkiai supjaustykite svogūnus, česnakus ir salierų lapkočius. Sudėkite daržoves į keptuvę su šlakeliu aliejaus, taip pat – rozmarino šakeles ir kepinkite, kol daržovės suminkštės.

  2. Sudėkite supjaustytas džiovintų pomidorų puseles, kepkite toliau, supilkite SUSLAVIČIAUS pomidorų padažą „Originalus“ ir SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažą „Daržovinis“.

  3. Sudėkite tuną ir patroškinkite dar kelias minutes. Įberkite druskos ir šviežiai grūstų juodųjų pipirų ir žiupsnelį DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus.

  4. Išvirkite spagečius, nukoškite ir sudėkite į padažą. Viską išmaišykite.

  5. Patiekite pabarstę baziliko lapeliais ir tarkuota citrinos žievele.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page