top of page

Sluoksniuotis su želė ir varškės triufeliais

Lengvai ir greitai pagaminamas sluoksniuotas skanėstas su želė ir varške.

Alfo receptas, sluoksniuotis su želė ir varške, greitas ir lengvas receptas

Sluoksniuočiui su želė ir varškės triufeliais reikia:

  • 30–40 g DANSUKKER cukraus miltelių

  • 400 g riebios varškės

  • 100 g minkšto sviesto

  • 1–1 ½ pakelio GAIDELIS sausainių „Spanguolė“

  • Žiupsnelio druskos

  • 400 ml grietinėlės

  • 200 g maskarponės

  • 1 šaukšto liofilizuotų aviečių

  • 50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 120–150 g šaldytų ir šviežių uogų

  • Uogų želės (pagamintos iš 1 pakelio)

  1. Į kombaino indą sudėkite varškę, sviestą, suberkite DANSUKKER cukraus miltelius ir žiupsnelį druskos. Viską sutrinkite. Atskirai sutrinkite GAIDELIS sausainius „Spanguolė“. Viską sumaišykite. Masės tirštumą reguliuokite pagal norą, bet taip, kad galėtumėte suformuoti rutuliukus. Jei reikia – pridėkite trupintų sausainių.

  2. Grietinėlę išplakite su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“, dalį jos atidėkite, kitą – sumaišykite su maskarpone ir liofilizuotomis avietėmis.

  3. Į indo dugną dėkite dalį uogų, lengvai jas patraiškykite. Ant jų – palei indo perimetrą – varškės triufeliukus.

  4. Uždėkite uogų želės, rožinį kremą, grietinėlę arba sluoksniuokite jums tinkamu eiliškumu. Ant viršaus uždėkite likusias uogas. Jei turite – įsmeikite alyvmedžio arba kitokią šakelę.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page