AŠ Ikona vmgonline

Savaitgalio pusryčiai. Krabų ir avokadų sumuštinis su skrudinta duona


Kerniaus Pauliukonio nuotr.


Apie 10 vnt.


Reikia:

  • 1 čiabatos duonos

  • ½ brokolio

  • 2 didelių avokadų

  • 1 šaukštelio vasabio krienų

  • 50 ml alyvuogių aliejaus

  • 1 citrinos

  • 300 g krabų mėsos

  • kelių šakelių mėtos (patiekti)

  • šlakelio žaliosios citrinos sulčių

  • druskos, juodųjų pipirų


  1. Duoną supjaustykite riekelėmis ir paskrudinkite.

  2. Brokolį išskirstykite smulkiais žiedynais ir 3 min. virkite vandenyje. Perliekite šaltu vandeniu, nusausinkite ir sudėkite į maisto smulkintuvą.

  3. Avokadų minkštimą taip pat sudėkite į maisto smulkintuvą su vasabio krienais, supilkite aliejų, įtarkuokite citrinos žievelę ir įspauskite sulčių. Pagardinkite druska, pipirais ir sutrinkite.

  4. Paruoštu kremu aptepkite skrudintą duoną, išdėliokite plėšytą krabo mėsą ir apibarstykite mėtomis ir apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.



Skanaus!


Receptas iš knygos PLAY COOK KISS: culinary tricks

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg