Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Paukštienos kulšelių tulpės su užkeptomis, traškiomis daržovėmis

Sultinga paukštiena ir traškios daržovės. Sotus patiekalas pietums ar vakarienei. Greitas receptas.

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite čia


Paukštienos kulšelių tulpėms su daržovėmis reikia:

  • 1 dėžutės KITCHEN ME antienos blauzdelių „Tulpės“ su prieskoniais

  • 1 cukinijos

  • 1 aguročio

  • 2–3 batatų

  • 50 g smulkintų riešutų

  • 30–40 g TALER traškučių su smulkintais žemės riešutais

  • 20–30 g kietojo sūrio

  • Aliejaus

  • 1 šaukštelio sodo prieskonių arba kitų mėgstamų žolelių prieskonių

  • Druskos

  • Juodųjų pipirų

  • Mėgstamų žalumynų (patiekti)

  1. KITCHEN ME antienos blauzdeles „Tulpės“ su prieskoniais įdėkite į orkaitę kepti.

  2. Cukiniją, agurotį, batatus supjaustykite plonomis riekelėmis. Sudėkite atskirai į dubenėlius, pašlakstykite aliejumi, apibarstykite druska, juodaisiais pipirais, prieskoniais. Išmaišykite, kad daržovės tolygiai pasidengtų prieskoniais.

  3. Į pateptą aliejumi kepimo formą dėkite dalį smulkintų riešutų, smulkintų TALER traškučių su smulkintais žemės riešutais, lengvai permaišykite. Ant viršaus norima tvarka, glaudžiai sudėliokite daržoves.

  4. Kietąjį sūrį sutarkuokite, sumaišykite su likusiais smulkintais riešutais, smulkintais traškučiais. Gautą mišinį užberkite ant daržovių. Kepkite įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje apie 30–35 min.

  5. Patiekite antienos blauzdeles su daržovėmis, puoškite šviežiais žalumynais.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg