top of page

Nekabiname makaronų – taip paruoštais spagečiais susižavėtų net italai


Sotūs ir gardžiai paruošti makaronai gali pradžiuginti kiekvieną, mėgstantį skaniai pavalgyti, tiesa? O paragavę mūsų siūlomų spagečių pasijusite lyg jaukiame, siaurutėlėje Italijos gatvėje įsikūrusiame restoranėlyje, kur vietiniai patiekia autentišką ir kiekvienu kąsniu džiuginantį maistą. Buon appetito!

„Carbonara“ makaronai

1 vnt. 18 mėn. brandinto „Džiugo“ sūrio

200 g spagečių

100 g pančetos

3 kiaušinių trynių

Juodųjų pipirų, druskos

Saujelė baziliko lapelių

Šlakelio alyvuogių aliejaus

  1. Pasūdytame vandenyje išvirkite spagečius.

  2. Keptuvėje apkepkite kubeliais supjaustytą pančetą ir sudėkite virtus bei nukoštus makaronus.

  3. Užkaiskite ir įmaišykite kiaušinio trynius, pagardinkite druska ir pipirais.

  4. Gausiai užtarkuokite sūrio. Papuoškite baziliko lapeliais ir patiekite.

Naujausi įrašai

bottom of page