Migdoliniai keksiukai su rikota ir šilauogėmis
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Migdoliniai keksiukai su rikota ir šilauogėmis



12 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 30 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 75 g sviesto

  • 160 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 1 šaukšto DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 300 g rikotos

  • 3 kiaušinių

  • 100 g kvietinių miltų

  • 1,5 šaukštelio kepimo miltelių

  • 100 g migdolų miltų

  • 150 g uogų

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Keksiukų kepimo formą išklokite keksiukų „sijonėliais“.

2. Minkštą sviestą išplakite su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“ ir DANSUKKER vaniliniu cukrumi su natūralia vanile, sudėkite rikotą, lengvai išmaišykite.

3. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Po vieną pilkite trynius į rikotos masę ir gerai išmaišykite.

4. Baltymus išplakite iki standžių putų. Persijokite kvietinius miltus su kepimo milteliais ir sumaišykite su migdolų miltais.

5. Dalį miltų sumaišykite su kiaušinių ir rikotos mase, po to sudėkite dalį baltymų, atsargiai permaišykite, suberkite likusius miltus ir sudėkite likusius baltymus. Vėl atsargiai permaišykite, kad tik susijungtų produktai.

6. Formeles pripildykite trečdaliu, užberkite uogų, sudėkite likusią tešlą.

7. Kepkite apie 30 min. Mediniu iešmeliu patikrinkite, ar keksiukai iškepę. Pirmiausia 8–10 min. aušinkite formoje, po to išimkite ir aušinkite ant grotelių.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg