Marinuoti kiaušiniai su rūkyta ir aitriąja paprika

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Marinuoti kiaušiniai su rūkyta ir aitriąja paprika

    Marinuoti kiaušiniai neatsiejami nuo sveikosios japoniškos virtuvės. Rameno siurbčiotojai žino, apie ką mes kalbame. Kita vertus, marinavimas yra dėkingas būdas sunaudoti per Velykas nesuvalgytus kietai virtus kiaušinius. Išbandykite juos salotose ir sumuštiniuose!

    Valerijos Stonytės nuotr.


    Jums reikės:

    12 putpelių kiaušinių

    Marinatui:

    3 skiltelių česnako

    4 lauro lapų

    1 šaukšto rūkytos paprikos

    3 džiovintų aitriųjų paprikų

    1 šaukštelio pipirų žirneliais

    100 ml baltojo vyno acto

    100 ml vandens

    ½ smulkinto svogūno

    ½ šaukšto druskos

    1 šaukšto cukraus

    1. Kiaušinius išvirkite ir atvėsinkite šaltame vandenyje. Lukštus patraiškykite, kad lengviau įsigertų marinatas.

    2. Visus ingredientus, skirtus marinatui, sudėkite į prikaistuvį ir užvirkite. Pavirkite 2–3 min., užpilkite kiaušinius ir padėkite šaltai marinuotis 48 val.

    #Velykųpatiekalai #velykos #kiaušiniai #marinuoti #putpeliųkiaušiniai #marinatas

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg