top of page

Mangų ir kokosų sūrio pyragas


Mangų ir kokosų sūrio pyragas, vmg receptas

8-10 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 1 val.

Orkaitės t-ra 140 °C


Reikia:

  • 1 biskvitinio lakšto, tinkančio formai

  • 300 g kokosų grietinėlės

  • 3–4 šaukštų kokosų drožlių

  • 2 mangų

  • 800 g „Philadelphia“ tipo sūrio

  • 4 kiaušinių

  • 100 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 4 šaukštų kukurūzų krakmolo

  • Kokosų riekelių (papuošti)

1. Orkaitę įkaitinkite iki 140 °C. Apvalią 24 cm skersmens formą išklokite kepimo popieriumi.

2. Kokosų drožles užpilkite kokosų grietinėle ir trumpam palikite, supjaustykite vieną mangą ir viską kartu sutrinkite trintuvu.

3. Pusę mango sutrinkite trintuvu atskirai.

4. Sūrį švelniai sumaišykite su kiaušiniais ir DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi, įmaišykite kokosų-mangų masę, o po to – ir krakmolą.

5. Biskvitą įklokite į formą, patepkite sutrintu mangu ir ant viršaus supilkite sūrio masę.

6. Šaukite pyragą į orkaitę ir kepkite apie valandą. Sūrio pyragą aušinkite orkaitėje.

7. Puoškite pyragą kokosų ir mangų riekelėmis.

Naujausi įrašai

bottom of page