Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Krevetės su tropinių vaisių padažu


#Alfasvienasnamuose video receptą rasite ČIA


Krevetėms su tropinių vaisių padažu pagaminti reikia:

  • 500 g LOCAL OCEAN šviežių krevečių

  • 2 skiltelių česnako

  • 0,5 prinokusio mango

  • Kelių riekelių vid. dydžio ananaso

  • 1 šaukštelio tarkuoto imbiero

  • 1 pasifloros

  • 50 g DVARO sviesto 82 % rieb.

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • 50 ml aštraus padažo

  • 30 ml baltojo vyno


1. Susmulkinkite česnaką ir berkite jį ant LOCAL OCEAN krevečių.

2. Supjaustykite ananasą ir mangą. Nuskuskite imbierą ir patarkuokite ant vaisių. Įdėkite skiltelę smulkinto česnako. Išskobkite ir sudėkite pasiflorą.

3. Visus vaisius apkepkite keptuvėje su DVARO sviestu 82 % rieb, kepinkite tol, kol vaisiai pradės vos tižti. Iškepusius vaisius sudėkite į trintuvo indą, viską gerai sutrinkite. Pagardinkite SANTA MARIA akmens druska. Įdėkite aštraus padažo.

4. Šviežias krevetes apkepkite keptuvėje su sviestu ir česnaku 5–7 min, įpilkite vyno ir jį nugarinkite. Užberkite druskos.

4. Iškeptas krevetes patiekite su vaisių padažu.



ALFO PATARIMAI:

· Krevetes galite apkepti ir orkaitėje.

· Į padažą galite įdėti cukraus ar medaus, reguliuokite rūgštumą ir saldumą pagal Jūsų skonį.

· Galite papildomai įdėti mėgstamų smulkintų žalumynų.

· Likusį padažą galite panaudoti kitam patiekalui su vištiena, bet reikėtų jį suvartoti per 24 valandas.



Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg