Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Kokosinis varškės pyragas



6-8 asm.

Gaminimas 20 min.

Kepimas 1 val..

Orkaitės t-ra 150-180 °C


Reikia:

Pagrindui:

  • 2 kiaušinių baltymų

  • 1 šaukšto cukraus

  • 1 šaukšto kokosų drožlių

  • 1 šaukšto avižinių sėlenų

Varškės sluoksniui:

  • 600 g varškės pyragams kepti

  • 2 sunokusių bananų

  • 1 kiaušinio baltymo

  • 2 šaukštų kokosų drožlių

  • 1 apelsino nutarkuotos žievelės

1. Apskritą 18 cm skersmens formą išklokite kepimo popieriumi. Baltymus išplakite su cukrumi iki standžių putų, suberkite kokosų drožles bei sėlenas ir atsargiai išmaišykite. Sukrėskite tešlą į formą ir kepkite 15 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

2. Varškę sutrinkite kartu su bananais, kokosų drožlėmis ir apelsino žievele. Išplakite baltymą ir atsargiai jį įmaišykite į varškės masę.

3. Viską supilkite ant pakepto pagrindo ir dar kepkite apie 45–50 min., orkaitės temperatūrą sumažinę iki 150 °C.

4. Pyragą išimkite iš orkaitės ir aušinkite formoje. Puoškite kaip pageidaujate.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg