Kesadilija su jautiena ir daržovėmis
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Kesadilija su jautiena ir daržovėmis



Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA


Reikia:

  • 2–3 svogūno ropelių su laiškais

  • 1 saliero lapkočio

  • 1 KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“

  • 1 šaukštelio SANTA MARIA malto kumino

  • 1 šaukštelio SANTA MARIA maltos kalendros

  • 1 šaukštelio SANTA MARIA maltos saldžiosios paprikos

  • Alyvuogių aliejaus (kepti)

  • 2–3 skiltelių česnako

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Telicherry“

  • 1 marinuotos keptos paprikos

  • 50 g konservuotų kukurūzų

  • 50 g konservuotų arba virtų pupelių

  • 5–6 KIETAVIŠKIŲ kokteilinių pomidoriukų

  • 1 raudonojo svogūno

1. Supjaustykite svogūną ir saliero lapkotį nedideliais kubeliais, sudėkite kartu  paplėšytą KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“, išmaišykite ir suberkite SANTA MARIA maltą kuminą, SANTA MARIA maltą kalendrą, SANTA MARIA maltą saldžiąją papriką.

2. Visą šitą masę dėkite į keptuvę su pakaitintu alyvuogių aliejumi ir apkepkite. Kai mėsa apkeps, sudėkite smulkintą česnaką. Viską permaišykite, pagardinkite druska bei pipirais ir nukaiskite.

3. Supjaustykite marinuotą, keptą papriką ir sumaišykite su paruoštu faršu. Taip pat suberkite kukurūzus ir išmaišykite.

4. Įberkite konservuotų pupelių ir supjaustytų KIETAVIŠKIŲ kokteilinių pomidoriukų.

5. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pamarinuokite marinuotos paprikos marinate.



ALFO PATARIMAI:

· Prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

· Kepimui galite naudoti ne tik alyvuogių aliejų, bet ir kitus, kurie jums patinka.

· Salierai turi likti traškūs.

· Česnaką dėkite pabaigoje, kad jo skonyje liktų ir šviežumo.

· Jeigu naudosite šviežią papriką, ją supjaustykite ir sumaišykite su faršu dar prieš kepimą.

· Marinatus nuo konservuotų daržovių galite naudoti kaip marinatą šviežioms daržovėms – svogūnams, agurkams, pomidorams.

· Galite taip pat įdėti ir pievagrybių – pakepintų arba šviežių.

Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg