„Hash brown“ blynai
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

„Hash brown“ blynai


VMGonline.lt nuotr.

1 asm.

Paruošimo laikas 40 min.


Reikia:

  • 2 vid. dydžio miltingų bulvių

  • 1 šaukštelio druskos

  • Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Aliejaus (kepti)

  • Keptų šaltai rūkytos šoninės riekelių, kiaušinių (patiekti)

  1. Bulves sutarkuokite stambesne tarka. Palikite masę 5–7 min., kad nusistovėtų skystis, ir jį nupilkite.

  2. Suberkite druską ir pipirus, viską išmaišykite.

  3. Stipriai įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus, sumažinkite kaitrą ir dėkite bulves į keptuvę, tolygiai paskleiskite šakute.

  4. Kepkite blynus per visą keptuvės dydį įkaitintame aliejuje.

  5. Šakute paplėšykite, apverskite gabaliukais.

  6. Į tarpus įmuškite kiaušinius, sudėkite šoninę.

  7. Kepkite, kol iškeps kiaušiniai.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg