AŠ Ikona vmgonline

Desertas „Pavlova“ su ledais



Reikia:

  • Surinkimui

  • Morengų

  • Mėgstamų uogų – šviežių ir šaldytų

  • Naminių ledų indelio (čia reikia įdėti nuorodą)

  • 1 banano

  • 200 ml grietinėlės


  1. Išimkite ledus iš formos. Ant serviravimo padėklo sudėliokite plonus banano griežinėlius. Ant banano „pagalvės“ dėkite ledus, išimtus iš formos

  2. Išplakite grietinėlę. Morengus mirkykite plaktoje grietinėlėje ir dėkite ant ledų sluoksnio.

  3. Puoškite uogomis. Patiekite kartu su uogų padažu.

  4. Desertą surinkinėkite prieš pat patiekdami ant stalo.


Uogų padažui:

  • 200 g uogų

  • 20 g brendžio


Uogų padažui pagaminti sutrinkite kartu uogas ir brendį. Nedėkite gervuogių arba mėlynių – šių uogų mėlis pernelyg intensyviai nudažys padažą.


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg