Cukrinis pyragas

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Cukrinis pyragas



    8-10 asm.

    Gaminimas 55 min.

    Kepimas 20 min.

    Orkaitės t-ra 185 °C


    Reikia:

    • 15 g šviežių mielių

    • 100 ml pieno

    • 40 g DANSUKKER cukraus Panevėžio Plius"

    • 40 g ištirpinto sviesto

    • 1 kiaušinio

    • 250 g miltų

    • 1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės

    • Žiupsnelis druskos

    • 50 g riebios grietinės

    • 1 šaukšto DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus


    1. Mieles ištrinkite su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“, įpilkite šilto pieno, gerai išmaišykite. Įberkite 3 kupinus šaukštus miltų ir dar kartelį pamaišykite, kad masė būtų vientisa. Palikite 15–20 min., kad mielės suaktyvėtų.

    2. Sviestą kol kas atidėkite, o likusius produktus suberkite į mišinį. Pradėkite minkyti lėtai, palaipsniui supilkite sviestą ir užbaikite minkydami greitai. Tešla bus labai minkšta, bet turi būti glotni.

    3. Sudėkite į didelį sviestu pateptą dubenį ir uždenkite maistine plėvele. Palikite šiltoje vietoje apie 30 min., kol tūris padvigubės.

    4. Tešlą padalinkite ir iškočiokite apvaliai, sudėkite į neaukštą (geriausiai – tartų) formą. Palikite 15 min., vėliau patepkite grietine, pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi ir šaukite į šaltą orkaitę. Kepkite 185 °C temperatūroje apie 20 min.


    Skanaus!


    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg