AŠ Ikona vmgonline

Bulviniai blynai su kopūstais



2 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 100 g pekininio kopūsto

  • 4 vid. dydžio bulvių

  • 1 vid. dydžio svogūno

  • 2 kiaušinių

  • Druskos

  • Juodųjų pipirų

  • Aliejaus kepti

Varškės kremui:

  • 150 g varškės

  • 30-40 ml pieno

  • 1 prinokusio avokado

  • ½ citrinos sulčių ir nutarkuotos žievelės

  • Žiupsnelio mėgstamų prieskoninių žolelių

  • 2-3 krabų lazdelių

1. Pekininį kopūstą smulkiai supjaustykite ir lengvai pamaigykite. Bulves sutarkuokite burokine tarka, taip pat sutarkuokite ir svogūną. Įmuškite 2 kiaušinius, įberkite druskos, juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite.

2. Kepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi.

3. Sutrinkite varškę kartu su pienu, avokadu, įberkite mėgstamo prieskoninių žolelių mišinio ir sutrinkite trintuvu ilgu kotu. Paskaninkite citrinos sultimis ir žievele, druska, juodaisiais pipirais. Išmaišykite. Krabų lazdeles supjaustykite į 3-4 dalis įstrižai.

4. Blynus patiekite su varškės padažu ir krabų lazdelėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg