Avižiniai blyneliai su avietėmis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Avižiniai blyneliai su avietėmis



    4 asm.

    Gaminimas 30 min.


    Reikia:

    • 100 g maskarponės

    • 1 kiaušinio

    • 150 ml kefyro

    • 200 g „Malsena“ miltų „Self-raising“

    • 1 šaukštelio „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

    • 3 šaukštų „Malsena“ viso grūdo avižinių miltų

    • 200 g „Pieno žvaigždžių“ graikiško jogurto

    • ½ šaukšto „chia“ (ispaninio šalavijo) sėklų

    • šlakelio alyvuogių aliejaus

    • „Dansukker“ auksaspalvio cukraus sirupo (pagal skonį)

    • šviežių aviečių

    1. Į „Bosch“ virtuvinį kombainą sudėkite maskarponę, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite kefyrą ir suberkite miltus. Įpilkite šlakelį aliejaus, viską išplakite ir leiskite tešlai pastovėti apie 10 min.

    2. Kepkite blynelius įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus, iš abiejų pusių.

    3. Paruoškite padažą: graikišką jogurtą sumaišykite su „chia“ sėklomis.

    4. Blynelius patiekite su graikiško jogurto padažu, avietėmis ir apšlakstę cukraus sirupu.


    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg