Žagarėliai
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Žagarėliai



12 vnt.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 6 kiaušinių trynių

  • ¾ stiklinės DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • ½ stiklinės grietinėlės

  • 2,5 stiklinės miltų

  • riebalų kepti

  • DANSUKKER cukraus miltelių, cinamono arba medaus patiekti

1. Iki baltumo su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“ ištrinkite trynius.

2. Po truputį pilkite grietinėlę ir berkite miltus. Užminkykite tešlą.

3. Labai plonai iškočiokite tešlą ir supjaustykite norimos formos ir dydžio žagarėlius.

4. Žagarėlius kepkite karštuose riebaluose (įmestas į riebalus tešlos gabaliukas čirkšdamas turi kilti į viršų). Verdančius vartykite šakute, kol gražiai pagels.

5. Išgriebkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.

6. Kai žagarėliai atauš, apsijokite DANSUKKER cukraus milteliais, cinamonu arba patiekite su medumi.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg