TOP5: ką labiausiai skaitėte ir gaminote paskutinę žiemos savaitę?

Pavasaris jau kvėpuoja ir čiulba ne tik į nugarą, bet ir į abi ausis. Virtuvės pradeda kvepėti gaiviais salotų padažais, bet vis dar gundo ir šiltos jaukios sriubos, putlūs blynai ir t. t. Komfortas yra ...komfortas!

VMG nuotr.

Gardi ir greitai paruošiama trinta moliūgų sriuba visada sušildo ir suteikia dienai ypatingo jaukumo. Šis receptas toks, kad beveik viską padarys orkaitė.

VMG nuotr.

„Tiesiog tobulas padažas!” Toks komplimentas – lyg šiltas medus širdžiai. Gardi salotų kompozicija – svarbu, tačiau geras padažas – dar svarbiau. Jis arba sugadins tobulybę, arba pakels ją į dar aukštesnį lygį.

Shutterstock.com nuotr.

Pirmadienį tiesioginėje kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gamino blynus, kokių dar turbūt niekada nevalgėte! Vieni subalansuoti smaližiams, kiti nesaldžių sklindžių fanams. Išbandykite dar šiandien tiramisu skonio lietinius ir gardžiuosius vištienos ir sūrio sklindžius.

Alfo Ivanausko nuotr.

Gaivus, greitai ir iš nedaug ingredientų pagaminamas tortas, kuriame citrinų rūgštelė flirtuoja su kondensuoto pienu saldumu. Tiesiog neatsivalgomas ir geidžiamas visomis progomis.

Kur blynauti? Rekomenduojame 11 gardžių blynų vietų mieste, nes blynus skanu valgyti ne tik per užgavėnes.

VMG nuotr.

Iki.