Jokios šventės be baltos mišrainės neįsivaizduojamos, todėl kviečiame išbandyti tiesiog neatsivalgomą jos variaciją: orkaitėje keptos daržovės, permaišytos tuno majonezu, suteikia šiam tradiciniam patiekalui išskirtinio skonio.
Kaip ir kiekvieną pirmadienį, pirmadienį prieš šventes laidoje „Alfas vienas namuose“ Alfas ruošė šventinius patiekalus: žuvienę su jūrų gėrybėmis ir pomidorais, raudonojo vyno medų ir įdarytus kiaušinius Kalėdoms. Šventės tęsiasi, receptai galioja!
Silkės su pomidorais ir juodos duonos trupiniais receptas subalansuotas Kūčioms, tačiau gaivumo suteiks bet kokiai progai.
Šiemet Alfas Ivanauskas įgyvendino seniai puoselėtą svajonę apie visiškai tvarų, aplinkai draugišką kalėdinį medį ir savo namuose trimetrinį kėnį papuošė tik natūraliomis, perdirbamomis, suyrančiomis arba stiprią emocinę reikšmę turinčiomis, iš kartos į kartą keliaujančiomis dekoracijomis, kurios net ir šventėms atsitraukus lieka „gyventi“ namuose. Pamatykite, kad tai, kas tvaru, gali būti neįtikėtinai įspūdinga. Galeriją rasite čia.
Gražių ir gardžių švenčių!