Skaitomiausiųjų TOP5: sriubos be mėsos ir kuo pakeisti majonezą?

Visą sausį, kuris kone visuose maisto portaluose vadinamas #veganuary, gaminome be mėsos, ją keisdami augaliniais produktais, žuvimi, kurios vis dar per mažai valgome ir, žinoma, įdomiais daržovių patiekalais. Nepamirškite atradimų ir sausiui pasibaigus!

Ką skaniausio gaminote ir valgėte šią savaitę?

O ką labiausiai skaitėte?

VMG nuotr.

Visą sausį kvietėme eksperimentuoti, ieškoti, kuo bent kartais pakeisti mėsą. Kai verdate sriubą, jautienos sultinį keiskite daržovių sultiniu, mėsos gabalėlį – grybu. Kad būtų „kiečiau“ ir maistingiau – gardinkite kepintomis sėklomis. Labai paprasta. Bemėsių sriubų receptai laukia čia.

VMG nuotr.

Rubrikai #Penktadieniodesertas pasiūlėme šokoladinį pyragą su karamele ir druska. Sūriai saldus, labai šokoladinis ir neatsivalgomas. Receptas čia.

VMG nuotr.

Įsirenginėjame atviras, su svetaine sujungtas virtuves, kad galėtume bendrauti bendrauti ir gaminti. Tai du malonumai, kuriuos suderinus patiriamas dar didesnis malonumas. Portalas #vmgonline yra lyg atvira virtuvė, kurioje visada garuoja skanus maistas, bendraujama ir diskutuojama. Nuo šiol penktadieniais kalbinsime įdomius žmones. Šįkart klausimą „Jeigu turėtumėte restoraną, koks jis būtų? " Šįkart į klausimą atsakė kunigas Ričardas Doveika.

VMG nuotr.

Net nustebome, kad klausimas, kuo pakeisti majonezą yra toks aktualus! Majonezas yra klasikinis padažas, gyvuojantis daugybę metų, tad jeigu gerai ir kokybiškai pagamintas, o jeigu dar ir namuose, gal ... nereikia jo keisti? Bet jeigu labai norisi, skanių idėjų rasite čia.

VMG nuotr.

Šią savaitę laidoje „Alfas vienas namuose“ Alfas gamino neatsivalgomą, per 15 minučių pagaminamą, migdolinį varškės pyragą su uogomis,makaronus su krevetėmis ir veganišką sotų sumuštinį su šniceliu.

VMG nuotr.

Iki skanaus!