Skaitomiausiųjų TOP5: limončelinės krevetės, grilyje kepti kukurūzai ir kiti gardūs „iki" vasarai

Ką labiausiai skaitėte paskutinę vasaros savaitę?

VMG nuotr.

Keptuvėje keptos aromatingos krevetės nustebins svečius. Paprastas pagaminti, bet prabangus patiekalas, patiekiamas su duonele arba ryžiais. Skanaus!

VMG nuotr.

Kai receptas geras, jis ilgai nesiilsi. Vos atsiranda soduose kriaušių, prisimename veganišką kriaušių pyragą su uogomis. Nuostabus.

VMG nuotr.

Grilyje keptas citrinines kukurūzų burbuoles galite valgyti vienas arba patiekti kaip garnyrą prie grilio patiekalų. Jeigu norite dar daugiau skonio, prieš kepimo pabaigą patepkite sviestu.

VMG nuotr.

Jeigu norite sodraus skonio naminio limonado, teks pasitelkti kantrybę, bet tikrai verta. Ananasų odelių daugiau niekada nebeišmesite. Receptas čia.

Shutterstock.com nuotr.

Nors vasara jau artėja pabaigos link, Alfas siūlo ją pratęsti ir pasigaminti takų, kurie leis pasinerti į spalvų ir skonių šėlsmą. Receptas čia.

VMG nuotr.

Laukia naujas gardus ir atradimų turtingas sezonas. Iki skanaus!