Skaitomiausiųjų TOP5: kopūstų pyragas, brokolių salotos ir kiti skanūs vitaminai

Atnaujinta: 2022 m. lapkričio 14 d.

Per savaitę prigaminome dar daugiau gardžių vitaminų rudeniui. Ką gaminti rinkotės jūs?

VMG nuotr.

Kas geriausias žmogaus draugas virtuvėje? Žinoma, bulvė. Ar virtos, ar keptos, ar įdarytos, ar į mišrainę įpjaustytos jos yra skanios, sočios, visų mėgstamos. Gal kažkas nevalgo pomidorų, kažkas žuvies ar svogūnų, bet bulves mėgsta visi. Mitas, kad jos labai kaloringos: bulvės kaloringos tik tada, kai kepamos su daug riebalų. Atrinkote 10 skanių, sveikų ir įvairiems atvejams tinkančių receptų.

VMG nuotr.

Šias brokolių ir vištienos salotas, gardintas citrina, mėtomis, kalendromis mielai valgys ir tie, kurie manė, kad nemėgsta brokolių. Jie čia – tobulo skonio ir tobulai su derantys su kitais ingredientais. Skanaus.

VMG nuotr.

#Alfodidysisšou lapkričio laidos – tai trumpos kulinarinės kelionės. Kiekvieną antradienį ir trečiadienį būsite pakviesti vis į naują šalį ar net kitą žemyną ragauti jo skonių, atrasti ir išbandyti kulinarinių paslapčių. Jūsų laukia Indija, Malaizija, Italija, Marokas! Išbandykite lengvai ir iš paprastų, kiekvienoje parduotuvėje randamų produktų pagamintą šios savaitės hitą – gruzdintų skanėstų rinkinį pagal kambodžietišką receptą.

VMG nuotr.

Pirmadienį kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gaminobalandėlių skonio kopūstų pyraga, traškų sumuštinį su sultingu įdaru, apelsininį ledų ir pudingo kremą bei dalinosi patarimais, kaip serviruoti nedidelį stalą, kad būtų gražu ir patogu.

Alfo Ivanausko nuotr.

Cukraus sirupas: kur jį naudoti? Alfo atsakymas ir idėjos čia.

Shutterstock.com nuotr.

Iki skanaus!