Skaitomiausiųjų TOP5: duonos pyragai, jaukūs kariai ir augaliniai kepsniai

VMG nuotr.

Cezario salotos yra vienas dažniausiai užsakomų patiekalų restoranuose ir salotų baruose. Bet nereikia niekur eiti, nes jam lengva pasigaminti namuose: svarbu turėti gerą receptą.

VMG nuotr.

Vienas populiariausių pasaulyje duonos pyragų yra bananų duona. Skoniu, sodrumu jai tikrai nenusileidžia namuose kepta duona su datulėmis ir abrikosais. Lengva pagaminti.

VMG nuotr.

Skonio receptorius visada pakutena ir saulėtos nuotaikos dovanoja įvairiausi kariai. Kviečiame pasigaminti ir paragauti triušienos kario su brokoliais, salierais ir paprikomis. Nesudėtingas pagaminti, lyg paprastas, bet kartu restoraniškas patiekalas.

VMG nuotr.

Laidoje #AlfoVila  šį sekmadienį Alfas gamino baklažanų tartarą, kuris patiks ir tiems, kurie mėgsta jautienos tartarą, ir tiems, kurie nėra jo ragavę. O desertui paruošė labai greitą, tinginį primenantį sausainių ir aviečių desertą.

VMG nuotr.

Visiems, kurie mėgsta žiedinius kopūstus (ir ypač tiems, kurie ne), šis receptas bus tikras atradimas. Nesudėtinga pagaminti, o rezultatas pranoksta lūkesčius. Miso pasta suteikia ypatingo charakterio kalafiorui, o pistacijų padažas išvis yra wow.

VMG nuotr.

Gardžių atradimų.