Savaitės TOP5: populiariausi savaitės straipsniai

Sinoptikai sako, kad kita savaitė bus karšta. Tokia karšta, kad į savaitės pabaigą jausimės pavargę. Jeigu taip ir bus, tai pasidžiaukime, kad šią savaitę turėjome gerą poilsį visomis prasmėmis. Buvo ir šilumos, ir karštumos, ir lietaus, ir malonių darbų dedant į stiklainius įvairiausias vasaros gėrybes , ir pakankamai poilsio akimirkų mėgaujantis skaniu maistu namuose arba naujose vietose mieste.

„Palinkėk ko nors gero prieš miegą. Gero apetito!" – ne šiaip ši dienos citata šią savaitę sulaukė daugiausia Jūsų dėmesio. Juk vasarą ypač tiems, kurie gyvena atostogų režimu, taip ir yra: sukerti pomidorų salotų ar steiką prieš naktį ir skaitai knygas arba mėgaujiesi gerais filmais iki paryčių.

Ką skaitėte šią savaitę?

Pusryčiai į lovą. Ši romantiškų filmų klišė visada priverčia atsidusti ir truputuką pasvajoti. Gali būti, kad pusryčių į lovą idėja gražiai, lengvai, išties romantiškai, be dėmių ir trupinių įgyvendinama tik tuose filmuose ir reklaminėse fotosesijoje, nes tikrame gyvenime, žinia, bent jau trupinių tai tikrai neišvengsi, bet mes visi vistiek norime to trupinėlio svajonės. Tai ir svajokime: Žaidžiame romantiką: 10 patiekalų, kurie tinka pusryčiams į lovą

Daržai negaili agurkėlių. Ir visi nori, kad užraugti jie išsaugotų traškumą. Daug žadančių receptų yra nemažai, tačiau vien jų neužtenka svarbu išmanyti ir keletą rauginimo subtilybių: Traškūs rauginti agurkai: laiko patikrinti patarimai + receptai, kurie keliaus iš kartos į kartą

Uogų trupiniuotis. Saulėje prisirpusios uogos, užklotos grikių miltų ir riešutų plutele – šis desertas yra tarsi vasaros sinonimas: norisi iškabinti dideliais šaukštais iki paskutinio trupinuko!

Receptą rasite čia.

Populiariojo gaminimo gamtoje šou VIENAS GAMTOJE vedėjas Alfas Ivanauskas yra gyvenimo skaniai ir lengvai mokytojas. Šią savaitę jis gamino ant grilio keptas blauzdeles aviečių marinate ir sočias, bet gaivias mėsos salotas su keptomis vynuogėmis, traškius „tacos“, įdarytus tąsiu įdaru – konservuotu tunu ir sūriu, trapius sausainius su migdolų ir lazdynų riešutais.

Keliauk ir ragauk!Kadangi šiemet su kelionėm, panašu, bus sub***, tai keliauju ir ragauju taip! Vietnamas Karoliniškėse! Nors niekad nebuvau Vietname ir nežinau, koks tas tikras vietnamietiškas maistas, bet štai koraluose galima gauti tikrai skanios pho bo ir nem rán“, – savo feisbuko paskyroje rašo aštrialiežuvė Justina, tinklaraščio Sugar to dust autorė. Justinos gastromaršrutai, patarimai, kaip gražiai fotografuoti maistą, ir iš Čikagos parsivežtas dešrainio receptas yra čia: Keliaukime ragaudami: tinklaraščio „Sugar to dust“ kūrėja savo Vietnamą atrado Karoliniškėse

Iki skanaus!