Kas pietums? 7 patiekalai su gūžiniu kopūstu (Receptai)

Kopūstas yra mums labai įprasta, o kartu ir labai universali daržovė. Jį galima virti, kepti, troškinti, raugti, valgyti termiškai neapdorotą, tarkuoti ar pjaustyti ir dėti į salotas. Kartais ieškome kažko ypatinga gamindami patiekalus su mums egzotiškomis daržovėmis, o savas gėrybes naudojame vos keliems labai įprastiems, todėl gal kiek pabodusiems patiekalams. Išbandykite kitus kopūsto amplua.

1.Orkaitėje keptas gūžinio kopūsto kepsnys

VMG nuotr.

2.Sotusis kopūstų pyragas su dešrelėmis

VMG nuotr.

3.Kopūstų sklindžiai

VMG nuotr.

4.Pasta su kopūstais

VMG nuotr.

5.Keptas kopūstas su įvairiais pagardais

VMG nuotr.

6.Pica su kopūstais

VMG nuotr.

7.Makaronai su vyne troškintais kopūstais

VMG nuotr.

Gardžių atradimų.