Barščių metamorfozės: tiršti, trinti, veganiški, barščių užkandis ir barščių salotos (Receptai)

Jeigu mėgstate naminę barščių sriubą, tai žinokite, kad ji yra lengvai „sukalbama", t. y., pasiduoda įvairiausioms interpretacijoms. Galite išvirti ją tirštą, trintą, veganišką, net patiekti kaip užkandį su panakota arba pagaminti šiltas barščių salotas.

6 receptai:

1. Tiršti barščiai su šonkauliukais

VMG nuotr.

2. Veganiški barščiai per 10 minučių

VMG nuotr.

3. Karštos barščių salotos su pievagrybiais

VMG nuotr.

4. Trinti barščiai su skrudinta antiena ir kokosų pienu

VMG nuotr.

5. Barščių užkandis su jogurto baravykų panakota

VMG nuotr.

6. Tradiciniai barščiai

VMG nuotr.

Skanaus!