1 asm.
Gaminimas 45 min.
Zzz 1 val.
Reikia:
1 citrinžolės stiebelio
100 g ananaso
50 ml kokosų pieno „light“
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus
2 aitriųjų paprikų
Žiupsnelio druskos
150 g KEKAVA vištienos filė
2 agurkų
2 šaukštų ryžių acto
1 šaukštelio cukraus
1. Sutraiškykite citrinžolės stiebelį. Supjaustykite ananasą – gražesnius gabaliukus palikite iešmeliui suverti, o likusius ir išsiskyrusias sultis sutrinkite kartu su kokosų pienu, aliejumi, nedideliu gabaliuku aitriosios paprikos ir druska.
2. Supjaustykite KEKAVA vištienos filė nedideliais kubeliais (maždaug 2–3 cm) ir sumaišykite juos su marinatu. Palaikykite apie valandą. Suverkite iešmelius pramaišiui su ananasų ir paprikos gabaliukais (kitą papriką palikite agurkų salotoms).
3. Iešmelius sudėkite ant grotelių ir kepkite po griliu apie 30 min.
4. Agurkų salotoms supjaustykite agurkus plonomis riekelėmis, sumaišykite su actu, cukrumi ir smulkinta aitriąja paprika.
5. Patiekite iešmelius su agurkų salotomis.
Comments