4 asm.
Gaminimo laikas 10 min.
Kepimas 20 min.
Be gliuteno
Reikia:
500 g varškės
2 kiaušiniai
100 g ryžių miltų
1 šaukštelis cukraus (arba pagal skonį)
½ šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnis druskos
30–40 g migdolų apvolioti
Kokosų arba kitokio aliejus kepti
Susmulkinkite riešutus.
Sudėkite varškę, kiaušinį, druską ir cukrų į trintuvo indą ir sutrinkite iki vientisos masės. Suberkite ryžių miltus ir kepimo miltelius, viską išmaišykite.
Formuokite apvalius arba pailgus varškėčius, apvoliokite juos smulkintuose riešutuose ir kepkite, nustatę mažą kaitrą.
Patiekite su pertrintomis mėgstamomis uogomis.
Skanaus!