top of page

Traškantis juodojo šokolado tinginys



Reikia:

  • 300 g juodojo šokolado

  • 100 g sviesto

  • 100 ml grietinėlės

  • 1 šaukšto nesaldintos tamsios kakavos

  • 250 g kukurūzų dribsnių

  • 50 g skrudintų migdolų riekelių

  • 50 g geltonųjų razinų

  • 1 šaukšto brendžio


  1. Paruoškite 20 cm skersmens formą.

  2. Razinas užmerkite brendyje vienai valandai.

  3. Šokoladą, sviestą ir grietinėlę pašildykite vandens vonelėje, maišykite, kol viskas ištirps.

  4. Suberkite dribsnius, migdolus, nuspaustas razinas. Viską gerai išmaišykite.

  5. Gautą masę paskleiskite formoje, išlyginkite viršų ir pabarstykite kakava. Stingdykite šaldytuve per naktį.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page