Galima sakyti, kad tai tobuliausias paskutinės minutės salotų receptas. Patiekalas, kuriame lydeka susitinka su graikiniais riešutais.
![Salotos su rūkyta lydeka, Alfo receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_9148eee964734ea48f24a7f6c05e3ec9~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_156,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_9148eee964734ea48f24a7f6c05e3ec9~mv2.jpg)
4 asm.
Gaminimas 20 min.
Salotoms pagaminti reikia:
1 karštai rūkytos jūros lydekos (apie 400 g)
200 g puskiečio sūrio
100 g graikinių riešutų
Kelių svogūnų laiškų
100 g Daumantų Ekologiškas majonezo
Druskos (pagal skonį)
Supjaustykite žuvį ir sūrį nedideliais kubeliais. Sumaišykite ir sudėkite į indą.
Šiek tiek pasmulkinkite graikinius riešutus, bet ne per daug, kad liktų gabaliukai, suberkite į tą patį indą.
Pagardinkite majonezu ir papuoškite viską svogūnų laiškais – jie suteikia ne tik grožio, bet ir skonio.
Skanaus!