top of page

Tailandietiška jautiena su daržovėmis ir paskrudintais anakardžių riešutais

Idealus penktadienio vakaro planas – žaibiška kelionė į Tailandą, kur nukels kvapni tailandietiška jautiena su daržovėmis ir paskrudintais anakardžių riešutais.

Jums reikės (4 porcijos):

1 šaukšto „Santa Maria“ raudonosios kario pastos

1 pakelio „Santa Maria“ saldžiarūgščio WOK padažo

1 pakelio „Santa Maria“ kiaušininių makaronų

500 g jautienos išpjovos

2 raudonųjų svogūnų

100 g kopūsto

100 g šviežių žaliųjų pupelių

1 morkos

4 šaukštų kepimo aliejaus

200 ml anakardžių riešutų

Kaip gaminti:

1. Paruoškite makaronus pagal pakuotės nurydomus. Tuomet atvėsinkite juos šaltame vandenyje ir padėkite į šalį. 2. Smulkiai supjaustykite daržoves ir mėsą. 3. Paskrudinkite anakardžių riešutus sausoje keptuvėje. 4. Pakepkite mėsą aliejuje aukštoje temperatūroje, kol ji gražiai apkeps, tada sudėkite daržoves. 5. Pakepinkite maišydami maždaug 2–3 min., kol mėsa iškeps, o daržovės sušils. 6. Supilkite WOK padažą ir įmaišykite anakardžių riešutus. 7. Pakepkite makaronus karštoje keptuvėje su kario pasta, sumaišykite ir patiekite makaronus lėkštėje kartu su mėsa ir daržovėmis.

Daugiau azijietiškų receptų ieškokite ČIA, ČIA, ČIA ir ČIA.

Naujausi įrašai

bottom of page