2 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
200 g spagečių
1/2 svogūno
1 skiltelės česnako
saujelės vyšninių pomidorų
3 šaukštų trintų konservuotų pomidorų
1 šaukšto adžikos
1 šaukšto SANTA MARIA česnakinio padažo
Saujelės gražgarsčių
Aliejaus kepti
200 g smulkinto tuno savo sultyse
80 g tarkuoto kietojo sūrio
1. Išvirkite spagečius kaip nurodyta ant pakelio.
2. Supjaustykite svogūną, susmulkinkite česnaką ir pakepinkite nedideliame aliejaus kiekyje. Kai svogūnai suminkštės, sudėkite supjaustytus vyšninius pomidorus.
3. Išmaišykite, pomidorus pakepkite 2-3 min., tada supilkite konservuotus pomidorus, sudėkite adžiką ir SANTA MARIA česnakinį padažą. Pakepinkite viską kartu 2-3 min. ir pabaigoje sudėkite tuną.
4. Spagečius patiekite su tuno padažu, gražgarstėmis ir pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.