#Alfodidysiskulinarinissou ir video receptą žiūrėkite ČIA
Reikia:
1 prinokusio mango
1 raudonojo svogūno
250 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos (troškinti, kepti)
2 trumpavaisių agurkų
DAUMANTŲ gurmaniško majonezo „Mango Majo“
50 g sausų arba 150 g išvirtų ryžių
Mėgstamų salotų lapų
Aliejaus
1-2 skiltelių česnako
SANTA MARIA akmens druskos
SANTA MARIA juodųjų pipirų Tellicherry
Citrinos tarkuotos žievelės
Žiupsnelio saldžiosios paprikos
1. Ryžius išvirkite biriai.
2. LAPINO PUOTOS šviežią triušieną sudėkite į indą, suberkite paprikas, smulkintus česnakus,
užberkite SANTA MARIA akmens druskos bei SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“. Viską
apšlakstykite aliejumi ir gerai išmaišykite. Dėkite mėsą į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite gana stiprioje kaitroje.
3. Agurkus supjaustykite griežinėliais, mangą – kubeliais, raudonąjį svogūną – pusžiedžiais.
Pasmulkinkite salotų lapų.
4. Į dubenėlį atskiromis krūvelėmis dėkite ryžius, salotų lapus, mangus, agurkus, svogūną, keptos triušienos gabaliukus ir gardinkite majonezu. Viską apibarstykite tarkuota citrinos žievele.
Skanaus!
Comments