Reikia:
1 KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko
3 skiltelių česnako
1 aitriosios paprikos
1 šaukšto DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
40 ml baltojo vyno acto
30 ml sojų padažo
25–30 ml aliejaus
Šakelės rozmarino
2 KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnių „Black Angus“
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Saujelės baziliko lapelių
KIETAVIŠKIŲ ilgavaisį agurką supjaustykite pailgais griežinėliais.
Susmulkinkite česnako skilteles, supjaustykite aitriąją papriką. Dubenėlyje sumaišykite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, baltojo vyno actą ir sojų padažą. Suberkite papriką bei česnaką ir sumaišykite.
Stipriai įkaitinkite keptuvę arba puodą storu dugnu, įpilkite aliejaus ir sudėkite rozmarino šakeles. Dėkite KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos mentės didkepsnius ir kepkite po 3 min. iš kiekvienos pusės. Leiskite pailsėti dar 4 min., pasūdykite, užberkite šviežiai grūstų juodųjų pipirų ir supjaustykite griežinėliais.
Lėkštėje sudėliokite pramaišiui jautienos ir agurkų griežinėlius, užpilkite padažu, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir užberkite baziliko lapelių.
Skanaus!