top of page

Cinamoninių riekelių pyragas iš picos tešlos (Receptas)

Greitai pagaminamas, nuostabiai kvepiantis cinamoninių picos tešlos riekelių pyragas sukurs jaukią nuotaiką namuose.

Riekelių pyragas iš picos tešlos, vmg receptai
VMG nuotr.

10-12 asm.

Gaminimas 20 min.

Kepimas 30 min.

Orkaitės t-ra 180 °C

Zzz 30 min.


Reikia:

  • 100 g cukranendrių cukraus

  • 1 šaukštelio cinamono

  • 120 g minkšto, beveik skysto, sviesto

  • 400 g šviežios mielinės picos tešlos

  • 1 kiaušinio (patepti)

1. Paruoškite pailgą kepimo skardelę 15×30 cm.

2. Cukranendrių cukrų sumaišykite su cinamonu.

3. Skardelę patepkite sviestu, pabarstykite cukraus ir cinamono mišiniu.

4. Picos tešlą išvyniokite, patepkite sviestu, pabarstykite cukraus ir cinamono mišiniu. Suvyniokite į vyniotinį.

5. Vyniotinį supjaustykite 1 cm pločio riekelėmis.

6. Sudėkite jas į skardelę. Galite formuoti įvairius raštus.

7. Palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų – maždaug 30 min.

8. Patepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page