top of page

Ravioliai su mėsa, pelėsinio sūrio padažu ir smidrais


Ravioliai su mėsa, pelėsinio sūrio padažu ir smidrais, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 1 val. 15 min.


Reikia:

Tešlai:

  • 400 g miltų

  • 4 kiaušinių

  • 1 šaukštelio druskos

Įdarui:

  • 200 g virtos maltos jautienos

  • 1 smulkiai supjaustyto mažo svogūno

  • 1 šaukšto sviesto

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio malto muskato riešuto

  • 1 šaukšto kedrinių pinijų

Padažui:

  • 5–6 smidrų

  • 1 šaukšto sviesto

  • 1 skiltelės česnako

  • 100 ml grietinėlės

  • 100 g gorgoncolos

1. Kiaušinius paplakite su druska, supilkite į persijotus miltus ir užminkykite tešlą. Uždenkite ir palikite pusvalandžiui.

2. Svogūną pakepinkite svieste, sudėkite maltą mėsą, pabarstykite muskato riešutu ir lengvai apkepkite. Pabaigoje įberkite smulkintų kedrinių pinijų ir pagardinkite druska. Palikite, kad atvėstų.

3. Tešlą iškočiokite, sudėkite įdarą ir suformuokite virtinius. Virkite pasūdytame verdančiame vandenyje 4–5 min. Patiekite su sūrio padažu.

4. Padažui prikaistuvyje pašildykite sviestą kartu su sutraiškyta česnako skiltele, ją išimkite, trumpai pakepinkite gabaliukais supjaustytus smidrus. Supilkite grietinėlę, sudėkite sūrį ir pakaitinkite, kol šis ištirps.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page