4 asm.
Reikia:
400 g įvairių pomidorų
150 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
300 g grūdėtosios varškės
2 avokadų
4 šaukštų pesto padažo
šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus
15 g daigų arba mažų baziliko lapelių
druskos, juodųjų pipirų
Saulėje džiovintus pomidorus nukoškite, smulkiai sukapokite ir sudėkite į lėkštę.
Šviežius pomidorus supjaustykite: dalį – kubeliais, dalį – griežinėliais, ir sumaišykite.
Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, užberkite druskos ir pipirų.
Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus, išskobę ir kiek pasmulkinę dėkite į lėkštę ant saulėje džiovintų pomidorų.
Galiausiai sudėkite šviežius pomidorus, grūdėtąją varškę, pagardinkite pesto padažu ir apibarstykite žalumynais.
Skanaus!
Receptas iš knygos PLAY COOK KISS: culinary tricks
Comments