
Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA
Reikia:
3 amerikietiško stiliaus bandelių mėsainiams
1 KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“
2 NATURLI sojų maltinių
1 saldaus svogūno
1 „Iceberg“ salotos
4–5 riekelių čederio
2 raugintų agurkų
KIETAVIŠKIŲ geltonųjų pomidorų
Aliejaus (kepti)
BBQ prieskonių
1. KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ sudėkite į kepimo skardą, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite BBQ prieskoniais ir šaukite į iki 210 °C įkaitintą orkaitę 10–12 min., kol mėsa gražiai apskrus.
2. NATURLI sojų maltinius sudėkite į kepimo skardą, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite BBQ prieskoniais ir šaukite į iki 210 °C įkaitintą orkaitę 5–6 min. Apverskite ir dar kepkite 5–6 min.
3. Mėsainių bandeles paskrudinkite orkaitėje.
4. Raugintus agurkus supjaustykite pailgomis riekelėmis.
5. Ledkalnio salotas supjaustykite stambiais kvadratėliais.
6. Svogūną pasmulkinkite. Jei jis yra per aštrus, nuplikykite karštu vandeniu, o po to perliekite šaltu.

I mėsainio surinkimas:
Bandelės pagrindą patepkite padažu
Dėkite supjaustytų salotų
Dėkite smulkiai supjaustyto svogūno
Sūrio riekelę
KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“
Svogūno
Bandelę
Padažą
Raugintus agurkus, supjaustytus riekelėmis
Sūrio riekelę
Svogūno
Uždenkite patepta padažu bandele.
II mėsainio surinkimas:
Bandelės pagrindą patepkite padažu
Dėkite supjaustytų salotų
KIETAVIŠKIŲ geltonojo pomidoro riekeles
Sūrio riekelę
NATURLI Sojų maltinį
Smulkiai supjaustyto svogūno
Bandelę
Padažą
Sūrio riekelę
Svogūno
NATURLI sojų maltinį
Smulkiai supjaustytus svogūnus
Uždenkite patepta padažu bandele.
Skanusis padažas „Big Mac“ prie „burgerių“
2 SPILVA marinuotų agurkėlių
2 šaukštų baltojo vyno acto
1 šaukštelio maltos saldžiosios paprikos
1 kupino šaukšto aštresnių saldžių garstyčių
Prieskonių „Roasted Garlic and Pepper“
120 g FELIX padažo „Mėsainiams“
1. Smulkiai supjaustykite SPILVA marinuotus agurkėlius, nusausinkite juos popieriniais rankšluosčiais ir sumaišykite su likusiais produktais.

ALFO PATARIMAI:
· Ir mėsainius, ir sojų kepsnelius galite kepti ir ant grilio, ir keptuvėje.
· Jeigu kepate kepsninėje, tuomet mėsainį kepkite ant grotelių, o neatšildytus sojų kepsnelius kepkite ant folija užkloto paviršiaus. Gausiai pašlakstykite aliejumi, kad būtų patogu vartyti.
Skanaus!