top of page

Naminis „Big Mac“ sumuštinis ir naminis vegetariškas „Big Mac“


Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA


Reikia:

3 amerikietiško stiliaus bandelių mėsainiams

  • 1  KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“

  • 2 NATURLI sojų maltinių

  • 1 saldaus svogūno

  • 1 „Iceberg“ salotos

  • 4–5 riekelių čederio

  • 2 raugintų agurkų

  • KIETAVIŠKIŲ geltonųjų pomidorų

  • Aliejaus (kepti)

  • BBQ prieskonių

1. KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ sudėkite į kepimo skardą, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite BBQ prieskoniais ir šaukite į iki 210 °C įkaitintą orkaitę 10–12 min., kol mėsa gražiai apskrus.

2. NATURLI sojų maltinius sudėkite į kepimo skardą, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite BBQ prieskoniais ir šaukite į iki 210 °C įkaitintą orkaitę 5–6 min. Apverskite ir dar kepkite 5–6 min.

3. Mėsainių bandeles paskrudinkite orkaitėje.

4. Raugintus agurkus supjaustykite pailgomis riekelėmis.

5. Ledkalnio salotas supjaustykite stambiais kvadratėliais.

6. Svogūną pasmulkinkite. Jei jis yra per aštrus, nuplikykite karštu vandeniu, o po to perliekite šaltu.


I mėsainio surinkimas:

  1. Bandelės pagrindą patepkite padažu

  2. Dėkite supjaustytų salotų

  3. Dėkite smulkiai supjaustyto svogūno

  4. Sūrio riekelę

  5. KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“

  6. Svogūno

  7. Bandelę

  8. Padažą

  9. Raugintus agurkus, supjaustytus riekelėmis

  10. Sūrio riekelę

  11. Svogūno

  12. Uždenkite patepta padažu bandele.

II mėsainio surinkimas:

  1. Bandelės pagrindą patepkite padažu

  2. Dėkite supjaustytų salotų

  3. KIETAVIŠKIŲ geltonojo pomidoro riekeles

  4. Sūrio riekelę

  5. NATURLI Sojų maltinį

  6. Smulkiai supjaustyto svogūno

  7. Bandelę

  8. Padažą

  9. Sūrio riekelę

  10. Svogūno

  11. NATURLI sojų maltinį

  12. Smulkiai supjaustytus svogūnus

  13. Uždenkite patepta padažu bandele.

Skanusis padažas „Big Mac“ prie „burgerių“

  • 2 SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 2 šaukštų baltojo vyno acto

  • 1 šaukštelio maltos saldžiosios paprikos

  • 1 kupino šaukšto aštresnių saldžių garstyčių

  • Prieskonių „Roasted Garlic and Pepper“

  • 120 g FELIX padažo „Mėsainiams“

1. Smulkiai supjaustykite SPILVA marinuotus agurkėlius, nusausinkite juos popieriniais rankšluosčiais ir sumaišykite su likusiais produktais. 



ALFO PATARIMAI:

· Ir mėsainius, ir sojų kepsnelius galite kepti ir ant grilio, ir keptuvėje.

· Jeigu kepate kepsninėje, tuomet mėsainį kepkite ant grotelių, o neatšildytus sojų kepsnelius kepkite ant folija užkloto paviršiaus. Gausiai pašlakstykite aliejumi, kad būtų patogu vartyti.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page