top of page

Morengai



Reikia:

  • 4 kiaušinių baltymų

  • 100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 100 g DANSUKKER cukraus miltelių

  • 1 šaukšto vyno acto


  1. Į plakimo indą supilkite baltymus ir trumpai paplakite, kol susidarys lengvos putos.

  2. Toliau palengva plakdami masę, suberkite DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, po to − DANSUKKER cukraus miltelius. Tęskite, kol cukrus ištirps. Pabaigoje maišydami įpilkite acto.

  3. Masė turi būti standi, blizganti. Dėkite ją šaukštu ant kepimo popieriaus, pašaukite į įkaitintą iki 130 °C orkaitę, po 5-7 min. sumažinkite kaitrą iki 90 °C ir kepkite 1 val.

  4. Išjunkite orkaitę, praverkite dureles ir atvėsinkite morengus orkaitėje.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page