1 asm.
Grybainiui paruošti reikia:
2 didelių portobelo grybų
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
125 g mocarelos sūrio
1–2 romaninių salotų lapų
Kelių šviežių špinatų lapelių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Varškės masei:
100 g varškės
½ prinokusio avokado
10 šviežių špinatų lapelių
Kelių šviežių bazilikų lapelių
½ citrinos sulčių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1. Aliejumi apšlakstykite grybus ir iškepkite ant kepsninės. Kepkite apie 10 min. vartydami. Baigdami kepti ant vidinės grybo dalies uždėkite plonai pjaustytų mocarelos sūrio griežinėlių ir pakepkite, kol sūris apkeps. Pagardinkite druska ir pipirais.
2. Varškės masei skirtus produktus sutrinkite elektriniu smulkintuvu.
3. Ant vieno grybo uždėkite varškės masės, smulkintų salotų ir špinatų lapelių, vėl grybą, varškės masės ir špinatų lapelių
Gardžių atradimų.
Comments