top of page

Grybainis (Receptas)


grybainis_Alfo receptas
VMG nuotr.

1 asm. 


Grybainiui paruošti reikia:

  • 2 didelių portobelo grybų

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 125 g mocarelos sūrio

  • 1–2 romaninių salotų lapų

  • Kelių šviežių špinatų lapelių

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

Varškės masei:

  • 100 g varškės

  • ½ prinokusio avokado

  • 10 šviežių špinatų lapelių

  • Kelių šviežių bazilikų lapelių

  • ½ citrinos sulčių

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

1. Aliejumi apšlakstykite grybus ir iškepkite ant kepsninės. Kepkite apie 10 min. vartydami. Baigdami kepti ant vidinės grybo dalies uždėkite plonai pjaustytų mocarelos sūrio griežinėlių ir pakepkite, kol sūris apkeps. Pagardinkite druska ir pipirais.

2. Varškės masei skirtus produktus sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

3. Ant vieno grybo uždėkite varškės masės, smulkintų salotų ir špinatų lapelių, vėl grybą, varškės masės ir špinatų lapelių


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page