Gaivus naminis braškių limonadas (Alfo receptas)

Mėgstate saldintus gėrimus? Jūsų vaikai dievina limonadą? Gaminkite namuose: ir sveikiau, ir netgi skaniau!

Alfo prieskoningo braškių limonado receptas bus naudingas, kai reikės malšinti ir šventinį, ir kasdienį troškulį.


naminis braškinis limonadas, Alfo Ivanausko receptas, vmgonline receptas

#Alfodidysiskulinarinissou žiūrėkite čia


2 litrams limonado reikės:

  • 3–4 laurų lapų

  • 3–4 THAI DANCER džiovintų žaliųjų citrinų lapų

  • 2–3 cinamono lazdelių

  • 1 šaukšto gvazdikėlių

  • 2 citrinų žievelių

  • 6 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • 300 g braškių

  • 2 saujų ledukų

  • 1,5 l TICHĖS natūralaus mineralinio vandens (gazuoto)

  1. Laurų ir THAI DANCER džiovintus žaliųjų citrinų lapus, cinamono lazdeles, gvazdikėlius užpilkite vandeniu, pavirkite 5 minutes. Baigus virti uždenkite dangčiu ir palikite atvėsti.

  2. Kai atvės, įtarkuokite citrinos žievelės. Įpilkite DANSUKKER auksaspalvio cukraus sirupo ir išmaišykite.

  3. Braškes sudėkite į virtuvinį smulkintuvą ir sutrinkite.

  4. Į ąsotį įberkite ledukų, supilkite paruoštą skystį, braškių tyrę ir TICHĖS natūralų mineralinį vandenį (gazuotą). Viską išmaišykite.

Alfo Ivanausko receptai

ALFO PATARIMAI:

· Jei nemėgstate tirščių, galite braškių masę perkošti per sietelį.

· Limonadui galite naudoti tokias uogas, kokias mėgstate.

· Saldumą reguliuokite pagal skonį.

· Prieskoningą vandenį galite laikyti šaldytuve apie savaitę ir kartas nuo karto skaninti kitus ruošiamus limonadus.

· Uogas galite naudoti tiek šviežias, tiek šaldytas. Tik siūlau jas sutrinti prieš pat naudojimą ir sunaudoti per 24 valandas.