Labai greitas klasikinio morenginio skanėsto receptas, paįvairintas ledais ir uogomis.
![pavlova, greitas receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_d2bed56fe2924c97b6b0fb3d46b5633c~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_1090,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/d875bb_d2bed56fe2924c97b6b0fb3d46b5633c~mv2.jpg)
Pavlovai su ledais pagaminti reikia:
Surinkimui
Morengų
Mėgstamų uogų – šviežių ir šaldytų
Naminių ledų indelio (čia reikia įdėti nuorodą)
1 banano
200 ml grietinėlės
Išimkite ledus iš formos. Ant serviravimo padėklo sudėliokite plonus banano griežinėlius. Ant banano „pagalvės“ dėkite ledus, išimtus iš formos
Išplakite grietinėlę. Morengus mirkykite plaktoje grietinėlėje ir dėkite ant ledų sluoksnio.
Puoškite uogomis. Patiekite kartu su uogų padažu.
Desertą surinkinėkite prieš pat patiekdami ant stalo.
Uogų padažui:
200 g uogų
20 g brendžio
Uogų padažui pagaminti sutrinkite kartu uogas ir brendį. Nedėkite gervuogių arba mėlynių – šių uogų mėlis pernelyg intensyviai nudažys padažą.
Skanaus!