top of page

Desertas „Pavlova“ su ledais

Labai greitas klasikinio morenginio skanėsto receptas, paįvairintas ledais ir uogomis.

pavlova, greitas receptas

Pavlovai su ledais pagaminti reikia:

  • Surinkimui

  • Morengų

  • Mėgstamų uogų – šviežių ir šaldytų

  • Naminių ledų indelio (čia reikia įdėti nuorodą)

  • 1 banano

  • 200 ml grietinėlės

  1. Išimkite ledus iš formos. Ant serviravimo padėklo sudėliokite plonus banano griežinėlius. Ant banano „pagalvės“ dėkite ledus, išimtus iš formos

  2. Išplakite grietinėlę. Morengus mirkykite plaktoje grietinėlėje ir dėkite ant ledų sluoksnio.

  3. Puoškite uogomis. Patiekite kartu su uogų padažu.

  4. Desertą surinkinėkite prieš pat patiekdami ant stalo.


Uogų padažui:

  • 200 g uogų

  • 20 g brendžio

Uogų padažui pagaminti sutrinkite kartu uogas ir brendį. Nedėkite gervuogių arba mėlynių – šių uogų mėlis pernelyg intensyviai nudažys padažą.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page